Всички категории

За нас

Ти си тук : Начало> За нас

Zhuzhou Huarui Precision Cutting Tools Co., Ltd

Zhuzhou Huarui Precision Cutting Tools Co., Ltd. (Код на акции: 688059) е създадена през март 2007 г. с регистриран капитал от 61.61 милиона RMB. 

Huarui, занимаваща се основно с изследвания, разработка, производство и продажба на циментирани карбидни вложки, се радва на отлична репутация в Китай.

Huarui поддържа стратегията за развитие на „Независими изследвания и развитие, непрекъснати иновации“, посветена на научноизследователската и развойна дейност на циментирани карбидни вложки, като непрекъснато се стреми към подобряване на цялостната производителност и оптимизиране на производствената технология.

Разчитайки на многогодишното технологично натрупване и квалифицирани таланти, заедно с въвеждането, усвояването на модерно оборудване, Huarui създаде своя собствена независима основна технология в областите „Материал на основата“, „Структура за разбиване“, „Прецизно формоване“ “ и „Повърхностно покритие“. Разработи серията струговане, фрезоване и пробиване като три основни продуктови линии.

Основният продукт на Huarui е на водещо местно ниво за производителност на рязане с точност на обработка, ефективност на обработка и експлоатационен живот. Достъп до вътрешния пазар от висок клас, доминиран от компании от Европа, САЩ, Япония и Корея за дълго време, особено за фрезовата пластина, която получи конкурентно предимство.

Huarui беше награден като „Национално високотехнологично предприятие“, „Национално малко гигантско предприятие“, „Признат технологичен център за предприятия в провинция Хунан“ и предприятие „100 големи научни и технологични иновации на Плана за изпълнение 2020“, признато от Комисията за развитие и реформа на Хунан . Марката „HARDSTONE“ беше избрана за „Марка за удовлетвореност на клиентите“ в 4-тото проучване на потребителите на режещи инструменти, а независимо разработената FM серия фрези за фрезоване спечели наградите „Golden Edge Awards“ и „Ringier Technology Innovation Awards“.

НАШАТА FACTORY

bt
bt
bt

Екипировка

bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt